Vi har undersøgt din browser og du har ikke Adobe Flash installeret.

Klik her for at hente flash
Kontrolleret pasning

Vi har naturligvis ansvar for børnene, når de kommer på fritidshjemmet og når vi henter dem fra skole. Vi instruerer børnene i, at hvis de ikke lige kan finde os i skolegården, så skal de gå op på skolens kontor. Herefter kontakter kontoret os. Tjek lige om dit barn har styr på nævnte procedure.

Vi krydser dit barn ind som fremmødt, når vi henter i skolen. Har du senest kl. 12.00 meddelt os, at barnet enten er syg eller holder fri bliver du ikke kontaktet ved fravær. Hvis vi er i tvivl kontakter vi dig hellere en gang for meget, da information enten kan misforstås eller ende i cyberspace. Det er vores erfaring, at meddelelser via Iportalen sjældent misforstås – så brug gerne denne mulighed!

Vores forventning om, at du kontakter os ved fravær gælder også når barnet eksempelvis skal til fødselsdag med klassekammeraterne.Hvis dit barn ikke kommer på fritidshjem

Fravær kan oplyses via Iportalen eller mail til: fritidshjemmet@b29-31.dkDenne mailpostkasse tjekkes hver dag kl. 12.00.

Vi ringer altid til dig, hvis dit barn ikke er mødt rettidigt op på institutionen (for de børn der selv går fra skole er det en halv time efter dit barn har fået fri). Vi ringer hellere en gang for me­get end en gang for lidt. Du skal give os besked, hvis dit barn skal hentes af andre end dem du har angivet via Iportalen.

 
Hvad er Iportalen?

Fritidshjemmet har implementeret et elektronisk afkrydsnings-system, der hedder Iportalen. I den forbindelse vil vi bede om alle forældres email-adresse, så vi kan oprette jer som brugere. Det vil være lettest for os, hvis I har mulighed for selv, at indtaste email-adressen på den bærbare computer, der er at finde ved afkrydseren. 

Den elektroniske afkrydsning giver mulighed for, at du kan tilmelde dig sms-service, udfylde dit barns stamkort elektronisk, sende fritidshjemmet beskeder ang. dit barn og mange andre spændende ting. Der er et link til Iportalen længere nede på denne side. Klik på linket og brug dit tilsendte login.

Nyhedsbrevet er også overgået til Iportalen, så det bliver også sendt ud via dette system. Dette vil naturligvis sige, at du skal oprette dig som bruger af Iportal, hvis du gerne vil modtage nyhedsbrevet. 


Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med afkrydsningssystemet hos Iportalen.

 
Link til Iportalen